duminică, 26 iunie 2016

Lidl vinde și vacanțe pe piața din România

       


          Se pare că turismul on-line românesc intră pe un nou trend: marii retaileri simt profitul care urmează sa vină dintr-un domeniu care e în continuă dezvoltare în România.
Drept urmare retailerul german Lidl a început să vândă vacante în țară și în străinătate pe un site dedicat: Lidl Tour.
           Ofertele turistice incluse pe Lidl Tour cuprind pachete pentru toate perioadele anului, in diferite destinații din țară, dar și din Europa sau țări exotice. De pe site-ul lor se pot achiziționa croaziere, circuite, sejururi. Lidl va colabora cu TUI Travel Center și Karpaten Turism.
    "In linie cu prioritatea Lidl Romania de a susține economia locala, Lidl Tour promovează turismul local, având in portofoliu cele mai frumoase destinații din Romania, însă clienții pot alege și pachete cu destinații din afara tarii, in Europa sau tari exotice. Astfel, printre destinațiile incluse pe lista ofertelor Lidl Tour la lansare se numără: Delta Dunării, Grecia, Bulgaria, Spania, Turcia, Italia, India, Maroc, Republica Dominicana, dar si alte destinații din Romania, precum Mamaia sau Predeal", au precizat reprezentanții Lidl.

Conceptul Lidl Tour mai este prezent pe pieţele din Germania, Austria, Elveţia (Lidl-Reisen), Olanda (Lidl-Reizen) şi Italia (Lidl-Viaggi).

E clar că Lidl va deveni un jucător important pe piața de turism on-line din România, plecând de la colaborările cu agențiile germane specializate TUI Travel Center și Karpaten Turism și puterea de promovare a concernului german.
Așadar, de acum încolo, când vă duceți la Lidl la cumpărături, sigur vă veți gândi și la următoarea destinație de vacanță .
Dai o fugă să cumperi un kg de cartofi de la Lidl și te trezești că vii acasă cu plasa plină de vacanțe exotice. :D
Sloganul lor inspiră destul așa că să vedem dacă...."Merită să fii suprins"! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu